Jump to content
The library informs: För både e-böcker och e-ljudböcker gäller att lånetiden är 28 dagar. När lånetiden är till ända går boken inte längre att läsa/lyssna på. Du kan låna max 6 titlar inom en 28 dagars period.
Cover for Där livet väntar
Isbn: 978-91-5071-060-1
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: May 2014

E-book

Där livet väntar

Av författaren som legat etta på New York Times bestsellerlista!

För andra gången på ett år kommer en kvinna till den lilla staden Virgin River i ett försök att fly undan sitt förflutna. 

John ”Preacher” Middleton ska precis stänga baren när en ung kvinna med en liten pojke kommer in genom dörren. Utanför vräker regnet ner i oktobernatten. Efter åren som marinsoldat är Preacher inte sen att uppfatta en krissituation – och den här kvinnan är täckt av blåmärken. Instinktivt vill han skydda dem båda och se till att den skyldige straffas, men han inser också att hans reaktion handlar om mer än bara erfarenhet. Paige Lassiter rör nämligen upp helt nya känslor hos denne hårdhudade men ömsinte man.

Men när Paiges ex plötsligt dyker upp i Virgin River förstår Preacher att hans egen framtid hänger lös. Och om det är något som marinkårens motto – lojaliteten framför allt – har lärt honom, så är det att vissa saker i livet är värda att slåss för.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone