Jump to content
The library informs: För både e-böcker och e-ljudböcker gäller att lånetiden är 28 dagar. När lånetiden är till ända går boken inte längre att läsa/lyssna på. Du kan låna max 6 titlar inom en 28 dagars period. Viktig information till dig som lånar e-böcker, e-ljudböcker! Vi kommer att rensa vårt låntagarregister och tar bort låntagare som inte lånat en fysisk bok på biblioteket de senaste tre åren. Det innebär att om du bara lånar e-böcker och e-ljudböcker kommer du att rensas bort. Om du vill fortsätta låna behöver du komma in och låna en bok på biblioteket så snart som möjligt eller skaffa ett nytt lånekort efter att vi rensat. Rensningen påbörjas torsdag 11 november.
Cover for Lyckans Ost
Isbn: 978-91-7591-111-3
Publisher: Posiphone
Category:
Children's books Children's books with pictures Philosophy
Accessible since: April 2017

E-book

Lyckans Ost

Musen Josef hade det bra hos Rasmus. Varje dag fick han färskt vatten, vitaminer och en bit ost, något som han verkade tycka mycket om. 

Men Josef var ändå inte lycklig. 

Inte så att han var otacksam, men han – så som de flesta levande varelser – ville så att säga kunna stå på egna ben och drömde om att sköta och klara sig själv. Det var därför Josef rymde från sin bekväma fristad. 

Att Josef har sin förebild hos den Bibliska hjälten med samma namn, gör berättelsen LYCKANS OST ännu mera allmängiltig.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone