Jump to content
The library informs: För både e-böcker och e-ljudböcker gäller att lånetiden är 28 dagar. När lånetiden är till ända går boken inte längre att läsa/lyssna på. Du kan låna max 6 titlar inom en 28 dagars period.
Cover for Hantverkaren
Isbn: 978-91-7893-664-9
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2020
Narrator: Anna-Carin Henricsson
Length: 12 hours 44 minutes

Audiobook

Hantverkaren

Första boken om poliskommissarie Florence Lovelady av Storbritanniens deckardrottning

Nominerad till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin!


»Bolton när hon är som bäst. Suveränt välskriven, blodisande underhållning.« The Guardian

Hängiven far
eller hänsynslös mördare?

Gripandet av begravningsentreprenören Larry Glassbrook blev startpunkten för Florence Loveladys lysande karriär inom det brittiska polisväsendet. Glassbrook dömdes för de bestialiska morden på tre ungdomar i den lilla staden Sabden i nordvästra England. Offren hade begravts levande, i kistor som Glassbrook själv tillverkat. Han erkände och fallet verkade lika glasklart som det var spektakulärt.
Trettio år senare är Larry Glassbrook död, och Florence återvänder till Sabden för att närvara vid begravningen och en gång för alla sätta punkt för den makabra historien. Men så börjar händelser ur det förflutna upprepa sig – på ett fasaväckande sätt.
Är det möjligt att Florence hade fel den där gången för många år sedan? Eller är det någonting annat, ännu mörkare, som nu satts i spel?

SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. Hon har nominerats till en rad priser, bland annat CWA Gold Dagger, ITW Thriller Award och Mary Higgins Clark Award. Hantverkaren [The Craftsman, 2018] är hennes senaste, helt fristående kriminalroman.

»Sharon Bolton är mästare i att bygga upp skräckstämningar.« Lotta Olsson, DN

»Ett absolut måste på läslistan. Denna mångfaldigt prisbelönta deckardrottning blir bara bättre.« Anders Larsson, Svenska deckarfestivalen Sundsvall

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone