Jump to content
The library informs: För både e-böcker och e-ljudböcker gäller att lånetiden är 28 dagar. När lånetiden är till ända går boken inte längre att läsa/lyssna på. Du kan låna max 6 titlar inom en 28 dagars period.
Cover for Nattjakten: Glösa
Isbn: 978-91-8933-300-0
Publisher: Speja Förlag
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: December 2021
Narrator: Simon Väderklint
Length: 30 minutes

Audiobook

Nattjakten: Glösa

Dramatiserad ljudinläsning av Nattjakten:

Det är sommarlov och Saga och Emil har följt med mamma till Glösa, byn mellan Östersund och Åre, där många hällristningar från stenåldern finns.

- Äntligen ett ställe ni är imponerade av redan från början, skrattar mamma när de kliver in i hyddan.

Men den roliga utflykten förvandlas snart till en otäck mardröm. Plötsligt har Saga och Emil förflyttats genom tiden och upptäcker att ett barn försvunnit. Barnet har krupit iväg från hyddan, rakt mot de stora fångstgroparna, som älgarna snart ska jagas ner i. I fjärran hör de hur jägarna förbereder jakten. Kommer Saga och Emil att hinna rädda barnet innan det är för sent?

Genom tiden är en serie historiska äventyr som utspelar sig runt om i Sverige. I Nattjakten besöks Glösa. Äventyret utspelar sig för 5000 år sedan, på stenåldern, då många människor var jägare. I Glösa finns både fångstgropar och hällristningar bevarade från den här tiden.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone